Vstupenky
DYK, PRACHAŘ, MAXIÁN - TROS DISCOTEQUOS

Popis akce

VOJTĚCH DYK, JAKUB PRACHAŘ, JAN MAXIÁN - TROS DISCOTEQUOS - Kroměříž, pátek 27.5.2022

Unikátní koncert tří skvělých hudebníků - Vojtěcha Dyka, Jakuba Prachaře a Jana Maxiána - kteří společně vystupují ve formaci s názvem Tros Discotequos. Čeká Vás koncert plný hudební improvizace s širokým repertoárem českých i zahraničních skladeb.

Akce proběhne v areálu Výstaviště Kroměříž pod krytým pavilonem, takže slunce ani déšť si na nás nepřijde. Samozřejmostí budou míchané drinky a výborná nálada:-)

Akce bude pouze pro omezený počet návštěvníků. Vystoupení je totiž založeno na přímém kontaktu s publikem. Takže neváhejte moc dlouho, jakmile se prodají vstupenky v předprodeji, jiné už k sehnání nebudou.

Nečekejte obvyklou podobu koncertu. Pánové z Tros Discotequos hrají jakékoliv národní písně či hity ze zahraničí a užívají si hudbu v netradiční formě. Užívat si ji budete i vy! Provedení písní se odvíjí od atmosféry večera, nálady publika, souznění s kapelou a v neposlední řadě přání diváků. Repertoár žánrů je takřka neomezený. Od populárních songů až po operní árie. O průběhu večera spolurozhodujete vy, diváci. Vy budete spoluautory playlistu a určíte, co se bude hrát. Zábavné provedení, brilantní zpěv, jedinečná harmonie, dokonalý rytmus! Takový bude tento koncert! Koktejl nakažlivé radosti z muziky a společného setkání. Upřímné, otevřené a osvobozující chvíle s hudbou, skvělou náladou a radostí ze života a společného zážitku.

Galerie

Otevírací doba

pátek 27.5.2022
areál otevřen od 18:00
koncert od 20:00

Ceník

Základní vstupné 699,- Kč
Pozor! Omezená kapacita koncertu.
Koupit vstupenky

Parkování

Parkování na akci je ZDARMA.

Další akce, které by Vás mohly zajímat