Vstupenky
FESTIVAL KÁVY A ČAJE

Popis akce

Nenechte si ujít ochutnávku exotických káv a čajů, které jinde nenajdete.

Druhý červnový víkend se Výstaviště v Kroměříži stane centrem setkání předních distributorů kávy a čaje včetně zástupců tuzemských pražíren.

Profesionálové vám představí nejmodernější technologie výroby teplých a studených kávových, čajových, mléčných a čokoládových nápojů.

Návštěvní se dozví pravidla správné přípravy kávy a čaje včetně postupů při zpracování kávového zrna a listů čajovníku.

Těšit se můžete na bohatou nabídku kávovarů, mlýnků, filtrů na vodu a kávovou kosmetiku.

Nebudou zde chybět ani výrobci medu, cukrářských dobrot a pravého českého porcelánu.

Přijďte se nechat uchvátit lahodnou chutí čerstvě připraveného šálku a to vše v příjemném prostředí tematických zahrad umocněných omamnou vůní šafránu.

Pro návštěvníky je připravena nabídka nepřeberného množství dobrot a koření. To vše za doprovodu podmanivých tónů, které vás přenesou v čase až do čarovného orientu, dálného východu či tropické Amazonie.

Každý z vás se může zapojit do hodnocení o nejchutnější kávový a cukrářský výrobek. Výsledky soutěže včetně bohaté tomboly budou vyhlášeny v 15 hodin a to každý den v podání známého moderátora Milana Poláška. Tento nás bude hudbou a slovem provázet po celou dobu konání akce. Nebude chybět ani vystoupení mažoretek a ukázky jedinečných výkonů našich baristů.

V sobotu proběhne přednáška nadšené cestovatelky, milovnice Kolumbie a zakladatelky nadačního fondu Arhuacos - Aleny Antonovičové. Přijďte se podělit o kulturu, tradice a duchovní poselství indiánů z hor Sierra Nevady de Santa Marta.

V neděli vystoupí Gabriela V.G. Jde o sólový hudební projekt zpěvačky, textařky a hudebnice Gabriely Vodrážkové Greplové a to v doprovodu akustických kytar.

Co ještě dodat - parkování zdarma, dílničky pro děti, bohaté občerstvení. Prostě program pro celou rodinu.

------------------

Pořadatelem akce je hobbyvystaviste.cz. Pro informaci k akci prosím kontaktuje p. Čagánka na telefonním čísle 604 670 861.

Galerie

Otevírací doba

sobota 11. června 2022 09:00 - 18:00
neděle 12. června 2022 09:00 - 17:00

Ceník

dospělí 80,- Kč
důchodci a ZTP 40,- Kč
děti do 150 cm ZDARMA

Parkování

parkování ZDARMA
Parkoviště má kapacitu přes 2500 míst.

Další akce, které by Vás mohly zajímat