Vstupenky
EKO PLANETA

Popis akce

Žijete v souladu s přírodou?

Nejsou vám cizí otázky životního prostředí?

V tom případě jste zváni na Výstaviště Kroměříž k účasti na první ročník ekologického veletrhu.

V prostorách moderního areálu, kde výstavní haly plynule přechází v zastřešené pavilony s řadou překrásných tematických zahrad, se můžete těšit na širokou nabídku vystavovatelů. Od výrobců biopotravin až po autorizované prodejce elektromobilů. Akce je zaměřena také na ukázku moderních technologií a služeb, které přispívají k ochraně a obnově čistého životního prostředí.

Hlavním cílem akce je ekologická výchova nové generace. Připravujeme spoustu ekologického poučení, ale také interaktivní zábavu pro celou rodinu.

Ukážeme vám jednoduché tipy, jak můžete každý den pomoci k čistší a zdravější planetě. Pro mnohé bude možná překvapením, že ve výsledku jsou takové kroky šetrné nejen k životnímu prostředí, ale také k vaší peněžence. Nabídneme ekologické výrobky pro každodenní život.

Děti a dospělí návštěvníci se mohou těšit na mobilní planetárium. Pobyt v projekční kopuli je v rámci akce ZDARMA. Moderní fulldome projekce slibuje mimořádné zážitky. Provedeme vás úchvatným podmořským světem, budete svědky života tropických stromů a nahlédnete až do nejvzdálenějších hlubin vesmíru.

Organizátoři si pro vás připravili bohatý doplňkový program.

Od zajímavých přednášek

• Radim Ondříšek - o ochraně pralesů

• Elisabeth Kapitánová - tropickém zemědělství

• Mgr. Dana Klímová Hřívová - Ekologický přístup a udržitelný životní styl v 21. století

• Tomáš Ryšavý - Principy harmonického bydleni dle indického feng šuej

Přes možnosti výměny oblečení v rámci aktuálního trendu udržitelnosti až po novinku a tím bude módní expozice oděvů budoucnosti.

Pro děti i dospělé připravena zážitková okružní jízda elektromobilem nové generace značky OPEL nebo dynamická atrakce v podobě řízení vlastního vozidla na alternativní pohon.

Na akci EKO PLANETA Kroměříž proběhne VÝMĚNA OBLEČENÍ - UDRŽITELNOST

Vstup na výměnný bazar je podmíněn pěti kusy oblečení. Do této výměny se zařazují jen nezničené, pěkné kousky, které už Vám třeba nejsou, ale dokázaly by udělat parádu a radost někomu jinému. Máte šanci dát oblečení druhou šanci. Čeká nás výměnný bazar oblečení. Jak to funguje? Přineste alespoň pět kusů oblečení, které už neunosíte a odneste si cokoliv z toho, co přinesli ostatní, v jakémkoliv množství. Zbylé oblečení se dostane opět do potřebných rukou. Pomoc dalším, přednostně sociálně slabším, finančně méně zabezpečeným lidem a také seniorům, Ti všichni vybrané oblečení a další materiální věci upotřebí. Touto formou se snažíme snížit spotřebu vstupních surovin na výrobu a držet se dnes tak aktuálního trendu udržitelnosti.

----------------------------------

Pořadatelem akce je HOBBY VÝSTAVIŠTĚ. Pro informaci k akci prosím kontaktuje p. Čagánka na telefonním čísle 604 670 861.

Galerie

Otevírací doba

sobota 27. května 2023 09:00 - 18:00
neděle 28. května 2023 09:00 - 17:00

Ceník

Dospělí 100,- Kč
Důchodci nad 65 let, ZTP 50,- Kč
Děti do 150 cm ZDARMA

Parkování

Parkování ZDARMA
Parkoviště má kapacitu přes 2500 míst.

Další akce, které by Vás mohly zajímat