Vstupenky
FESTIVAL ZDRAVÍ

Popis akce

Na FESTIVALU ZDRAVÍ Vám vystavovatelé nabídnou své služby a zboží, jen těžko dostupné v běžných prodejnách. Najdete zde šperky, oblečení, masážní pomůcky, bylinné produkty, přírodní přípravky, léčivé obrazy a mandaly, knihy, kosmetiku a spoustu dalších produktů, které udělají radost Vám nebo formou dárku Vašim blízkým.

Součástí jsou i oblíbené poradny alternativní a klasické medicíny, které Vám nabídnou např. výklad karet, snů, frekvenční terapii, masáže, měření aury, feng shui, automatickou kresbu, čtení z ruky, astrologii …Na jednom místě můžete načerpat informace o novinkách ve zdravém životním stylu, ochutnat speciality ve veganství, vegetariánství a raw stravě, načerpat informace, jak doplnit, případně změnit svůj jídelníček, životní styl, negativní myšlení v pozitivní…někdy stačí se jen rozhodnout a Váš život může být harmonický a vyvážený.

Během dvou dnů Vám nabídneme ZAJÍMAVÉ PŘEDNÁŠKY na témata, která Vás nejvíce zajímají jako např. sebepoznání a osobní rozvoj, detoxikace a ozdravné procesy organismu, zvládání různých fóbií a strachu, chiromantie, horoskopy v našem životě, orgonity, homeopatie, přírodní léčení nemocí, šamanské léčivé rituály aj.

Více informací naleznete na stránce: HOBBY VÝSTAVIŠTĚ

Zájemci o pronájem prodejního místa prosím kontaktuje p. Čagánka na telefonním čísle 604 670 861.

-------------------

Upozornění: Výstaviště Kroměříž není pořadatelem této akce.

Galerie

Otevírací doba

sobota 25. listopadu 2023 09:00 - 17:00
neděle 26. listopadu 2023 09:00 - 17:00

Ceník

Dospělí 100,- Kč
Důchodci nad 65 let, ZTP 80,- Kč
Děti do 150 cm ZDARMA
ZTP/P + doprovod ZDARMA

Parkování

Parkování ZDARMA
Parkoviště má kapacitu přes 2500 míst.

Další akce, které by Vás mohly zajímat